HUNGAROFEDER Kft.telefon:
+3620/9 891 135 | +3620/9 219 679
e-mail: info@paplandepo.hu
web: www.paplandepo.hu
cím: 4235 Biri, Bessenyei út 1.

       

Termékek


Poliészter töltetű paplanok és párnák

Azok számára ajánljuk, akiknek fontos a könnyű kezelhetőség. A poliészter töltet jól szigetel, meleget ad és rendkívül könnyű. A töltet nem áll össze, puha, kellemes tapintású marad. Az üreges poliészterszálaknak köszönhetően kitűnően tartja a meleget és kellemes alvást biztosít.

Nyomott mintás és festett pamut-poliészter borítóval készül.


Gyapjú töltetű paplanok és párnák

Azok számára ajánljuk, akik szeretik a természetes dolgokat. A termékek gyapjútöltettel és bőrbarát borítóanyaggal készülnek, de egyedi megrendelés esetén pamut-poliészter borítóval is elkészíthető. A gyapjútöltet remek nedvszívó-képességgel rendelkezik, így tökéletesen semlegesíti a testnedvek által okozott kellemetlen illatanyagokat, s ezáltal kitűnő komfortérzetet biztosít.


Toll és pehely töltetű paplanok és párnák

Azok részére ajánljuk, akik kiváló meleg érzetet nyújtó, simulékony, puha, kitűnő minőségű, természetes anyagból készült termékeket szeretnének vásárolni. Ezen termékek borítóanyagai 100% pamuttartó toll és pehely-biztos anyagból készülnek. A toll- és pehelytöltetű paplanok különösen alkalmazkodóak, lágyak, puhák, kitűnő komfortérzetet biztosítanak.

Kétféle technológiával készülnek: Tűzött és Átvarrott (kazettás)

A párnatöltetet illetően, a megfelelő fejalátámasztás biztosítása miatt a pelyhet tollal keverik, így a rugalmasan puha, de ugyanakkor kiegyensúlyozott tartást biztosító párnát kapunk.


Lepedők

A Paplandepo kínálatában mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő lepedőket, amelyek 100% pamutból vagy pamut-poliészterből készülnek, mindig elegáns és divatos színválasztékkal


Ágyneműgarnitúra

Az általunk gyártott összes paplanhoz ágyneműhuzatot is kínálunk, pamut, krepp, szatén, selyem anyagokból, modern dizájnok alapján


Méretválaszték

Párnák:

70cm x 90cm

60cm x 80cm

36cm x 50cmPAPLANDEPO.hutelefon: +3620/9 891 135 | +3620/9 219 679
e-mail: info@paplandepo.hu
web: www.paplandepo.hu
cím: 4235 Biri, Bessenyei út 1.
MSBT.hu design